måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

BodyBlendz Coffee Scrub | Exfolierande body scrub

Av: Body Blendz

249.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

BodyBlendz Coffee Scrub är en fantastisk body scrub med aktiva ingredienser som koffein och ekologiskt havssalt. BodyBlendz Coffee Scrub är perfekt för att behandla, bli av med och effektivt motverka celluliter och hudbristningar. BodyBlendz är världsledande återförsäljare av Australienska body scrubs och har utvecklat dem av ingredienser av högsta kvalitet världen över.

 • 100% naturliga och exklusiva ingredienser
 • Effektiv mot celluliter och hudbristningar
 • Reducerar akne och eksem
 • Skrubba kroppen och få mjuk, jämn och strålande hud
 • Baserad på fuktgivande och exfolierande oljor och salter
 • Inga tillsatta konserveringsmedel eller artificiella ingredienser
 • Innehåller mandelolja - bör inte användas av nötallergiker

BodyBlendz Coffee Scrub hjälper till att behandla akne och minskar rodnad samtidigt som den förbättrar hudens ton och textur. Denna bodyscrub är speciellt effektiv för att rena kroppen, minska akne, reducera celluliter, bristningar och eksem.

Läs mer

Vad är Body Blendz?

BodyBlendz body scrub behandling mot celluliter är effektivt återfuktande och återskapande, den ger dessutom din hud en renande peeling. Kroppsskrubben innehåller en perfekt kombination av rostade och malda kaffebönor, oljor, socker och salter. Ingredienserna hjälper huden att bli av med döda hudceller, främjar nya friska hudceller, återfuktar huden på djupet, skyddar mot solskador samtidigt som den hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Produkten innehåller inga tillsatta konserveringsmedel och bara 100% naturliga ingredienser som är fantastiska för din hud!

BodyBlendz Coffee Scrub är fylld av aktiva ingredienser som koffein och havssalt och är perfekt för behandling av celluliter och hudbristningar. Skrubben hjälper dessutom till med att behandla akne, minska rodnad och förbättra hudens ton och struktur.

Hur använder jag BodyBlendz Coffee Scrub?

Det är enkelt och effektivt att använda Body Blendz Coffee Scrub. Den renar din kropp samtidigt som hyn blir både mjukare och lenare. Det är bara att följa dessa enkla instruktioner när du använder din skrubb från BodyBlendz.

 • Gå in i duschen och blöt din kropp under två minuter.
 • Stäng av vattnet helt innan du börjar skrubba kroppen.
 • Applicera din skrubb genom att massera in produkten med cirkelrörelser fokuserat på de områdena på kroppen som du vill behandla.
 • Låt skrubben verka på kroppen under 5 till 10 minuter.
 • Skölj av kroppen noga och njut av din rena, smidiga och skinande hud.

Se till att försluta din påse noggrant för att hålla BodyBlendz Coffee Scrub fräsch till nästa gång du ska skrubba kroppen.

Vi har fått bra feedback från användare av BodyBlendz Coffee Scrub som tidigare haft problem med eksem, akne och psoriasis.

Hur ofta ska använda BodyBlendz Coffee Scrub?

Du behöver inte använda mycket av BodyBlendz Coffee Scrub varje gång för att uppnå maximalt resultat. Applicera scrub i samma storlek som en 5 krona och skrubba på önskat område. Tillsätt lite extra bodyscrub om du vill inrikta din behandling på specifika områden eller göra en behandling mot celluliter när du börjar skrubba kroppen.

Applicera skrubben 3 gånger i veckan för att få den perfekta glödande och strålande huden som du önskar för att bli av med hudbristningar och celluliter. Kom ihåg att du bör låta skrubben verka under 5 till 10 minuter per behandling för att uppnå maximalt resultat.

Hur länge räcker BodyBlendz Coffee Scrub?

BodyBlendz Coffee Scrub har en hållbarhetstid på 3 månader och den öppnade förpackningen har en hållbarhet på en månad. Se till att hålla din förpackning med Body Blendz väl förseglad mellan användningarna så att den håller sig fräsch och du kan få ut det mesta av din behandling.

Skrubba kroppen 3 gånger per vecka så kommer din BodyBlendz att hålla upp till en månad. Förvara BodyBlendz Coffee Scrub torrt och svalt, gärna i ett skåp eller på en hylla där det inte utsätts för direkt solljus.

Kan BodyBlendz Coffee Scrub användas av alla?

Body Blendz bör inte användas av gravida kvinnor då skrubben innehåller koffein. Däremot är skrubben ofta uppskattad efter en graviditet.

Våra bodyscrubs innehåller mandelolja så om du har en nötallergiker så är det inte rekommenderar att du använder vår skrubb.

Även om BodyBlendz Coffee Scrub innehåller 100 % naturliga ingredienser är det bäst att genomföra ett test 24 timmar innan din behandling. Om irritation uppstår ska du sluta använda produkten. Undvik kontakt med ögonen när du börjar med att skrubba kroppen och om kontakt uppstår så bör du spola med vatten.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)
Servicebetyg (94% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Riktigt god doft och effektiv body scrub!
 • * Beställde idag och jag ser fram emot att prova!
 • * Jag har haft problem med akne och fick tips att prova en body scrub då rengöringsprodukterna jag testat från apoteket inte hjälpt mig! Min hud är nu helt fri från finnar och jag använder den här skrubben 3 gånger i veckan och den har fungerat bättre än någon annan rengöringskur.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.