måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

BodyBlendz Coconut Delight | Coconut Coffee Scrub

Av: Body Blendz

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Body Blendz Coconut Delight är ett exklusiv högeffektiv body scrub för ansiktet och kroppen. Denna body scrub är baserad på kokosnötter och exfolierande oljor. Blandningen stärker och återfuktar huden samtidigt som dina sinnen mår bättre. BodyBlendz kroppspeeling är speciellt framtagen för att göra huden mjuk, strålande och reducera celluliter, bristningar, akne och eksem. Skrubben renar din kropp med hjälp av rent extrakt från kokosnötter och exfolierande oljor.

 • Skrubba din kropp för maximal återfuktning och avslappning
 • Rena huden och glädj dina sinnen
 • Reducera celluliter, bristningar, akne och eksem
 • 100 % naturliga och exklusiva ingredienser
 • Motverka eksem och psoriasis och andra hudåkommor
 • Baserad på fuktgivande och oljor, kokos och salter
 • Avlägsna döda hudceller och rena kroppen
 • Inga tillsatta konserveringsmedel eller artificiella ingredienser
 • Innehåller mandelolja - bör inte användas av nötallergiker

Body Blendz Coconut Delight är en effektiv scrub för ansiktet och kroppen som verkar mycket återfuktande och är känd för att motverka hudproblem så som eksem och psoriasis. De eteriska oljorna i Coconut Delight avlägsnar effektivt döda hudceller, rensa bort smuts och smink. Dessa kan dessutom minska rynkor, fina linker samt skydda mot solskador.

Läs mer

Vad är Body Blendz Coconut Delight?

Body Blendz Coconut Delight är en 100 % naturliga body scrub för ansiktet och kroppen. BodyBlendz kroppspeeling är baserat på rent koffein från arabicabönor som har blandas samman med fuktgivande, regenerering och exfolierande oljor. Denna kroppsskrubb är framtagna med målet att minska celluliter, bristningar, akne, eksem samt psoriasis. Denna scrub för ansiktet och kroppen är laddade med närande oljor som din hud kommer att älska!

Body Blendz scrub för ansiktet och kroppen är effektivt återfuktande, återskapande och ger dessutom din hud en renande peeling. Body skrubben innehåller en perfekt kombination av rostade och malda kaffebönor, oljor, havssalter och socker. Den unika sammansättningen hjälper huden med att bli av med döda hudceller, återfuktar huden på djupen, skydda mot solskador samtidigt som de hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. BodyBlendz kroppspeeling innehåller inga tillsatta konserveringsmedel och 100 % naturliga ingredienser som är fantastiskt bra för din kropp!

Vad är fördelarna med Body Blendz Coconut Delight?

Body Blendz Coconut Delight är en extremt återfuktande scrub för ansiktet och kroppen som är bra för torr hud samt hudproblem som eksem och psoriasis. De eteriska oljorna i skrubben avlägsna döda hudceller, rensar huden från ingrodd smuts samtidigt som den renar huden från smink. BodyBlendz kroppspeeling kan dessutom minska rynkor, fina linjer och förhindra cellulärt åldrande samt skydda och motverka solskador.

Hur använder jag Body Blendz Coconut Delight?

Body Blendz Coconut Delight är enkelt och effektiv att använda. Du kan rena din kropp med vår scrub för ansiktet och kroppen samtidigt som din hud blir mjukare och lenare än du tidigare upplevt. Följ bara dessa enkla instruktioner när du använder din scrub för ansiktet och kroppen.

 • Skölj av din kropp i duschen under 2 minuter.
 • Stäng av vattnet och påbörja din scrub för ansiktet och kroppen.
 • Massera in Coconut Delight på de områdena på kroppen som du vill behandla.
 • Låt din peeling verka under 5 till 10 minuter.
 • Skölj av kroppen noga och njut av din rena, smidiga och skinande hud

Se till att försluta din förpackning med Body Blendz Coconut Delight noga för att hålla produkten fräsch till nästa gång.

Vad innehåller Body Blendz Coconut Delight?

 • Arabicabönor
 • Macadamiaolja
 • Jojobaolja
 • Kokosolja
 • Sötmandelolja
 • Organiska kokosflingor

Kan jag använda Body Blendz Coconut Delight på torr hud?

Body Blendz Coconut Delight rekommenderas för alla hudtyper och är speciellt effektiv om du har problem med flagnande och torr hud. Ingredienserna i BodyBlendz kroppspeeling är 100 % naturliga så produkten kommer inte skada din hud på något sätt och det finns inga kända biverkningar med denna scrub för ansiktet och kroppen.

Gör en test på ett utvalt område på kroppen ifall du har hudproblem eller om någon form av irritation skulle uppstår bör du sluta använda BodyBlendz kroppspeeling.

Vi har fått bra feedback från användare av BodyBlendz scrub för ansiktet och kroppen från kunder som tidigare haft problem med både torr hud, eksem, akne och psoriasis.

Hur mycket skrubb ska jag använda?

Du behöver inte använda mycket av din scrub för att få maximal effekt, det räcker med att applicera scrub i samma storlek som en 5 krona och skrubba på önskat område. Använd lite extra scrub för ansiktet och kroppen om du vill inrikta din behandling på specifika områden.

Hur ofta ska jag skrubba?

Applicera Body Blendz Coconut Delight 3 gånger per veckan för att få ett maximalt resultat och bli av med hudbristningar och celluliter. Kom ihåg att du ska låta BodyBlendz kroppspeeling verka under 5 till 10 minuter varje gång du gör en scrub för ansiktet och kroppen.

Hur länge räcker Body Blendz Coconut Delight?

En oöppnad förpackning av Body Blendz Coconut Delight håller i regel 3 månader och den öppnade förpackningen har en hållbarhet på 1 månad. Se till att hålla din förpackning med Body Blendz förseglad mellan användningarna så att din scrub för ansiktet och kroppen håller sig fräsch och du kan få ut det mesta av din kroppspeeling hemma.

Genomför du 3 behandlingar per vecka så kommer din BodyBlendz att hålla upp till 1 månad. Förvara Body Blendz Coconut Delight torrt och svalt i ett skåp eller på en hylla där det inte utsätts för direkt solljus eller fukt.

Kan Body Blendz Coconut Delight användas av alla?

Body Blendz bör inte användas av gravida kvinnor då BodyBlendz kroppspeeling innehåller koffein. Däremot är BodyBlendz Coconut Delight ofta uppskattad efter en graviditet .

Body Blendz Coconut Delight body scrub för ansiktet och kroppen innehåller mandelolja så om du har en nötallergiker så är det inte rekommenderar att du använder produkten.

Även om Body Blendz Coconut Delight endast innehåller 100 % naturliga ingredienser är det bäst att genomföra ett test 24 timmar innan din behandling om du har känslig hud. Undvik kontakt med ögonen när du använder din scrub för ansiktet och kroppen och om kontakt uppstår så bör du spola med kallt vatten.

Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (94.29% baserat på 7 Recensioner)
Servicebetyg (90% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Älskar den!! Det har en fantastisk lukt och känns fräsch, är lätt att applicera och gör min hud mjuk och smidig och det känns som jag vill använda det varje dag :)
 • * Detta är en bra produkt när du vill skämma bort dig själv hemma. Jag använder den när jag tar ett avslappnande bad och den ger mig verkligen silkeslen hud. Den doftar kaffe och det känns som jag just vart på ett spa när jag är klar med min scrub :)
 • * Denna scrub lämnar huden så silkeslen och mjuk och den luktar underbart. Jag använder den en gång i veckan och min hud förblir mjuk och härlig tills nästa gång jag använder den. Jag kan verkligen rekommendera denna då det är min nya favoritprodukt. Har beställt en till min vän i födelsedagspresent då jag vet att hon kommer uppskatta detta lika mycket som jag!
 • * Den doftar gott och gör min hud riktigt mjuk.
 • * Fantasikt bra. Lätt att använda och lämnar huden silkeslen och återfuktad. Jag älskar body scrubs som doftar gott och gör huden mjuk så jag har provat många och detta är absolut en av mina favoriter. Den lämnar också en jättegod doft, ska prova någon av era andra scrubber när jag använt denna!
 • * Snabb leverans och fin förpackning. Ser fram emot att prova den i kväll!
 • * Bättre än scrubberna jag testat från body shop, nu har jag en ny favorit!! Otroligt god doft och min hud vart jättemjuk redan efter första användningen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.