Linjerna är öppna måndag - fredag 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Belly Fat Burner

Av: MaxMedix

33.55$

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura

Pengarna-tillbaka-garanti
Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka

Belly Fat Burner är ett naturligt kosttillskott som är särskilt framtaget med ingredienser som är kända för att bränna fett kring magen, även känt som bukfetma. Belly Fat Burner består av naturligt ingrediensen som ökar förbränningen kring magen. Dessa fettförbrännande viktminskningspiller innehåller rent koffeinextrakt, som länge har varit känt för sina förbränningsökande egenskaper. Belly Fat Burner innehåller desutom Guarana som hjälper till att öka ämnesomsättningen kombinerat med en speciell blandning av naturliga ingredienser som gör det lättare att uppnå en platt mage. Belly Fat Burner säljs nu med pengarna-tillbaka-garanti!

 • Kosttillskott som hjälpa till med att öka förbränningen och omsättningen av fett
 • Högt närings- och antioxidantinnehåll
 • Fokuserar på fett kring magen
 • Nöjdhet garanteras eller pengarna tillbaka!
 • Kan hjälpa till med att minska aptit och lusten att småäta
 • Kan hjälpa med att stabilisera insulinnivåerna & därmed minska sötsuget
 • Innehåller 100% naturliga ingredienser

Belly Fat Burner naturligt tillskott från MaxMedix är särskilt framtagen för att öka förbränningen av magfett med hjälp av kraftfulla naturliga ingredienser. Koffein fungerar inte bara genom att öka förbränningen i detta kosttillskott utan också som en antioxidant och Guarana stimulerar ämnesomsättning. Krom bidrar till dessa två huvudingredienser fungerar bättre genom att binda dem samman och tillföra ytterligare näring. Alla ingredienser i Belly Fat Burner extreme är naturligt och speciellt kombinerade i detta tillskott för sina förbränningsökande egenskaper kring magen.

Läs mer

Hur fungerar Belly Fat Burner?

Belly Fat Burner extreme viktminskningspiller kommer från storsäljande MaxMedix och är vår mest effektiva fettförbrännande tillskott för bukfetma. Om du vill ta bort lagrade fettceller runt magen så rekommenderar vi denna produkt. Belly Fat Burner innehåller ingredienser som koffein, guarana och krom som alla hjälper kroppen att bränna buken fett kring midjan i dessa viktminskningspiller.

Koffein, Guarana och Grönt te är kraftfulla ingredienser i dessa viktminskningspiller som stimulerar ämnesomsättningen och ökar fettförbränningen för snabbare viktminskning med den bästa fettförbrännaren kring ditt magparti.

Äppelcidervinäger minskar kroppens intag av fett och hindrar bildandet av nya fettceller. Belly Fat Burner innehåller en stor koncentrerad mängd äppelcidervinäger vilket hjälper till med att maximera effekten av detta tillskott för viktminskning.

Belly Fat Burner extreme är viktminskningspiller rik på krom, zink och vitamin 3, vilket innebär att tilskottet stabiliserar kroppens insulinnivåer och samtidigt stärker immunförsvaret för att förbättra kroppens allmänna hälsa.

Innehåll

Vattenfritt koffeinpulver
Vattenfria koffeinpulver ökar både ämnesomsättningen och energi och hjälper till att öka koncentrationen.

Citrus bioflavonoider
Bioflavonoider är inte bara kända för att ge sin färg åt frukter, detta ämne är också känt för deras antioxiderande egenskaper som ökar förbränning och leda till en viktminskning kring magen.

Extrakt av grönt te
Grönt te innehåller katekinerna som bidrar till att öka energinivåer och hjälper kroppen att bränna fett naturligt med en hög koncentrerad mängd i viktminskningspiller.

Guarana fröextrakt
Guaranafrön har en hög koffeinhalt och renar kroppen från ansamlade avfallsprodukter och toxiner. Dessutom stimulerar det ämnesomsättningen och är en av de bästa fettförbrännaren.

Krom
Krom är ett mineral som hjälper till att reglera insulin i blodet att stabilisera blodsockernivåer för att effektivt minska aptiten.

Äppelcidervinäger
Äppelcidervinäger är känt för att fungera som en aptitnedsättande, öka förbränningen och minska vätskeansamling vilket naturligt bidrar till en ökad viktminskning.

Dosering

Tag 2 kapslar Belly Fat Burner extreme dagligen. Ta 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på kvällen före måltid på fastande mage.

Varje burk innehåller 60 viktminskningspiller och motsvarar 1 månads förbrukning. För bästa resultat rekommenderar vi att du tar Belly Fat Burner under en period av minst 3 månader då detta ofta är den optimala tiden för kroppen att ställa om ämnesomsättningen med den bästa fettförbrännaren.

100 % Naturligt

Belly Fat Burner extreme består enbart av naturliga ingredienser som inte har några kända biverkningar och är känd som en av de bästa fettförbrännaren. Vi rekommenderar att du alltid läser ingredienserna för att undvika allergiska reaktioner.

Vi rekommenderar inte att gravida eller ammande kvinnor tar dessa viktminskningspiller utan samtycke av en kvalificerad läkare.


Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (95% baserat på 4 Recensioner)
Servicebetyg (96% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

* Över förväntan. Lätta att svälja, gav effekt redan första veckorna och mitt sötsug försvann och nu har kilona börjat minska på vågen. Fortsätter och är glad att jag börjat se resultat, något som jag inte gjort innan med andra typer av tillskott!
* Tappade 5 kilo på 2 månader med dessa. Kommer köpa fler burkar då det vart svårt att hitta något med lika bra effekt för mig.
* Bra sida med snabb leverans.
* Mycket bra produkt! Helnöjd med mitt köp och de fungerar riktigt bra om du vill tappa några kilon.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.