måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 24 03 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Pengarna-tillbaka-garanti

  Gäller på utvalda produkter

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Nöjda kunder

  Utmärkta kundomdömen

Active T5 Plus & Raspberry Ketone Kombipack – bränn fett och gå ner i vikt

529.00Kr
588.00Kr
Du sparar:  59.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Active T5 & Raspberry ketone är en kraftfull kombination för de som på allvar vill gå ner i vikt och komma i form! Aktiv T5 är en av de mest kraftfulla kosttillskotten för fettförbränning som vi har här på Weightworld och tillsammans med fördelarna med hallonketon med en höga halt av koffein och ketoner hjälper dessa tillskott dig att bli av med dina extra kilo.

 • Kan hjälpta kroppen att öka fettförbränningen i problemområden så som mage, rumpa & lår
 • En av de mest kraftfulla kombinationer på WeightWorld
 • Energigivande ingredienser
 • 100 % naturliga kosttillskott
 • Innehåller höga halter av koffein (grad 3 - 250mg) och ketoner (600 mg)
 • 100 % naturliga kosttillskott

Active T5 & Raspberry ketone är ett komplett viktminskningspaket och kan vara effektiv för dig som vill gå ner mer mer än 10 kg. Active T5 + är en av våra mest sålda kosttillskott för viktminskning och den höga halten av koffein hjälper kroppen att bränna fett snabbare. Ketonerna i hallon, hjälper kroppen att ta upp en minimal mängd fett som du äter i din kost. Beställ idag och få en kraftfull start på din viktminskning!

Läs mer

Vad är Active T5 +?

Detta populära kosttillskott kommer från England. I england har det fått sådant inflytande i media och har fått ett ansett rykte som "fettets värsta fiende". Active + T5 kan öka fettförbränningen med hjälp av ämnesomsättningshormonet T5 i kombination med en hög halt av koffein och andra energigivande naturliga ingredienser - allt i en kapsel.

Hur fungerar Raspberry ketone Pure?

Raspberry ketone Pure är en fantastisk tillskott som fungerar som en hjälpande hand för en önskad viktminskning. De aktiva ketoner som naturligt finns i hallon är kända för att öka kroppens ämnesomsättning och därför kan produkten hjälpa dig att bränna mer fett än vad kroppen annars skulle ha gjort. Förutom fettförbränningsförmånerna hjälper hallonketon dig att sakta ner kroppens upptag av fett från kosten du förbrukar. Hallonketon kan också fungera som en naturlig detox av kroppen, så att du kan känna dig mer fräsch, energisk, och de kan även stärka immunförsvaret.

Hur använder jag Active T5 & Raspberry ketone ?

Det är väldigt enkelt att införa dessa tillskott i din dagliga rutin. Vi rekommenderar detta intag:

Morgon: 1 kapsel Aktiv T5 + 1 kapsel Raspberry ketone .

Eftermiddag: 1 kapsel Raspberry ketone .

Kväll: 1 kapsel Aktiv T5 .

Efter två veckor, ta 1 kapsel Raspberry ketone tillsammans med 1 kapsel Aktiv T5 per dag.

Kom ihåg att ta tillskotten i samband med en måltid och dricka mycket vatten. Ta inte dessa tillskott för nära sänggåendet då ett högt koffeinintag kan störa din sömn.

100 % Naturligt

Tillskottet är 100 % naturligt och därför utan allvarliga biverkningar om de tas enligt rekommendationerna. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Om du är gravid, ammar eller allergiska mot koffein ska du inte ta detta tillskott för viktminskning. Skulle du vara osäker på om du är allergisk mot något av innehållet bör du rådfråga din läkare innan användning.

Hur köper jag Active T5 & Raspberry ketone Pure?

Trycker bara på "Köp" för att lägga till paketet till din varukort och kom igång med din fettförbränning. Vi erbjuder flera olika leveranssätt så att du kan hitta en metod som passar just dina behov. Om du har några frågor om produkten, leverans eller vår service, är du välkommen att kontakta oss genom att antingen telefon, chatt eller e-post.Kundomdömen

Vi på WeightWorld strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (84% baserat på 5 Recensioner)
Servicebetyg (90% baserat på 10 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Snabb leverans och bra sida. Ser fram emot att testa efter att ha läst mycket bra om båda produkterna!
 • * T5 är kanonbra! Min mage verkar inte tycka så bra om Raspberry keton tyvärr.
 • * Jag kan känna min kropp reagerade på koffeinet redan efter första veckan har jag mer energi och orkar mer.
 • * Ett bra tips är att ta egna före och efterbilder, vilket jag gjorde och de blev en riktigt stor skillnad. Rekommenderar denna kombi, har tidigare provat Raspberry ketone för sig och fått bra resultat men det gav ännu bättre effekt än jag förväntat mig kombinerat med T5.
 • * Jag blev rekommenderad detta kombinationspaket av deras kundtjänst! Det fungerade riktigt bra för min kropp. Jag har för hitills förlorat 3 kg och har bara tagit de i knappt 2 veckor. Possitivt överaskad och hoppas kilona fortsätter minska!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.