Ab Gym Belt

469 Kr

Kom ihåg att vi har gratis leverans på ordrar över 499kr
(3 Kundrecenssioner)

WeightWorld erbjuder:

100 % naturliga produkter

Säker utcheckning

Etablerade i över 10 år

Tillgänglig med 24-timmars expressleverans

Vill tona upp din mage, men inte missa din favorit-TV serie? Då har du lösningen precis här eftersom Ab Gym Belt ger riktad muskeltoning i bekvämligheten av ditt eget hem. Lägg upp fötterna och slappna av medans Ab Gym Belt arbetar med toning och uppstramande av problemområden med elektrisk stimulering. Ab Gym Belt är känd för att skapa samma effekt som ett gympass, men utan svettigt och hårt arbete.

  • Kan förbättra fasthet av muskelgrupper.
  • Den Ab Gym Belt är känd för att lyfta och tajta till slappa muskler.
  • Kan bidra till återhämtningen av sportskador i musklerna.
  • Kan användas i återhämtning efter graviditet.
  • Passar både kvinnor och män.

Ab Gym Belt använder en muskeltonande behandling som kallas faradism, som är känd för att stimulera och tona magmusklerna, medan du bara lutar dig tillbaka och slappnar av. Ab Gym kan också bidra till återhämtningen av sportskador i musklerna och kan hjälpa till att skärpa din gravidmage.

Hur fungerar Ab Gym Belt?

Den Ab Gym Belt använder en elektrisk ström, vilket kan orsaka magmusklerna att dra samman och göra dem både hårdare och fastare. Denna muskeltonings process, även kallad faradisk behandling, har varit mycket populär i skönhetssalonger och sportskadekliniker. Ab Gym Belt har 10 intensitetsnivåer vilket innebär att du kan gå från mild och avkopplande, till ökad stimulans. Det finns också en automatisk avstängning så att du inte kan överanstränga dig.

Vad är Faradism?

Faradism är den gemensamma benämningen på denna muskeltoningsbehandling på grund av den typ av ström som används, vilket gör att musklerna dras samman. Den känslan som orsakas av strömmen gör att muskeln slappnar av och muskeltrötthet minskas. Den växlande sammandragningen och avslappningen av musklerna kan öka blodcirkulationen, vilket är känt för att ge näring åt cellerna och underlätta avlägsnandet av avfallsprodukter från vävnaderna.

Hur kommer Ab Gym Belt hjälpa tona magmusklerna?

Ab Gym Belt är en form av passiv träning, vilket sänder en signal till dina muskler att dra samman. Ab Gym Belt fokuserar på specifika muskler att tona, vilket kan ge dig ett smalare och fastare utseende, precis som du skulle få från ett gym session.

Vilka är funktionerna på Ab Gym Belt?

Ab Gym Belt är en trådlös apparat som drivs med 2 x AA-batterier, så att du kan använda den var du vill. Den har en LCD-skärm, 10 intensitetsnivåer och en automatisk avstängning.

Är Ab Gym Belt lättanvänd?

Den Ab Gym Belt är mycket lätt att använda och kan faktiskt användas var som helst. Den har ett bekvämt "en storlek passar alla"-neoprenbälte med kardborre och är batteridriven för portabelt bruk.

Placera remmen på dina övre magmuskler, eller någon annan kroppsdel som du vill tona. Försiktigt öka intensiteten (högst 10). Du kommer att märka en stickande känsla innan muskeln dras samman. När muskeln dras ihop känns det avkopplande. Justera intensiteten enligt vad du själv tycker känns bra. Du ska känna en stark men behaglig sammandragning av musklerna. Intensiteten har 10 steg.

Vem kan använda Ab Gym Belt?

Ab Gym Belt kan användas av både män och kvinnor. Den kan användas för sportskador i muskler och efter graviditet. Som med alla apparater vänligen hänvisa till bruksanvisningen och säkerhetsrådgivningen.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Kundrecenssioner (3)

5 stjärnor (3)

4 stjärnor (0)

3 stjärnor (0)

2 stjärnor (0)

1 stjärnor (0)

5.0 / 5 stjärnor

Skriv en recenssion


* En bra produkt, jag har provat en liknande från en sportbutik men denna hade bättre pris och fungerade minst lika bra. Fick till och med träningsverk i magen efter första användningen.


* Fantastiskt Jättenöjd! Min mage har blivit plattare och jag kan verkligen se skillnad.


* Var lite skeptisk i början men är glad att jag köpte det! Det fungerar faktiskt och min mage har blivit betydligt fastare!

469 Kr